دانلود تحقیق درباره تاثیر ویروس کرونا (کووید-۱۹) بر درآمد خانوار و زنجیره تامین
بیماری های عفونی از طرق مختلف همچون افزایش هزینه های تجاری و هزینه های بهداشت عمومی، تغییرات در نیروی کار به دلیل مرگ و میر، برخانوارها، دولت ها و مشاغل و زنجیره تأمین غذا تأثیر میگذارند و مانع از ایجاد، تولید، توزیع، پردازش و مصرف مواد غذایی می شوند و همین عوامل میتواند موجب خسارت به کالاهای کشاورزی و مواد فاسدشدنی همچون گوشت و سبزیجات شده و قیمت آنها را افزایش دهد به طوریکه قیمت مغذی ترین مواد ممکن است که بیشترین افزایش قیمت را داشته باشد برای مثال در مناطق ذکر شده در تاریخ آوریل ۲۰۱۹-۲۰۲۰ به دنبال آغاز همه گیری ویروس کووید ۱۹، قیمت محصولاتی همچون سبزیحات، گوشت و ماهی بین ۸ الی ۱۰ درصد افزایش یافت که بالاترین میزان افزایش قیمت را تا آن زمان داشتند که عمدتاً ناشی از کمبود مواد غذایی به دلیل اختلالات در زنجیره تامین بود (نیکلا، ۲۰۲۰).
ویروس کووید ۱۹:
آخرین تهدید برای سلامت جهانی شیوع مداوم بیماری تنفسی است که اخیرا با نام کووید ۱۹ شناخته شده است. بیشتر مبتلایان به کووید ۱۹، علایم خفیف تا متوسطی از خود نشان می دهند اما تقریبا ۱۵ درصد به ذات الریه شدید مبتلا می شوند و حدود ۵ درصد سرانجام به سندرم دیسترس حاد تنفسی، شوک سپتیک و یا نارسایی چند عضو مبتلا می شوند. پایه اصلی درمان بالینی شامل مدیریت علایم و اکسیژن درمانی تحت تهویه مکانیکی برای بیماران مبتلا به نارسایی تنفسی است و یکی دیگر از روش های درمانی در حال حاضر، استفاده از پلاسمای بیماران کووید ۱۹ که بهبود یافته اند می باشد. افرادی که از کووید ۱۹ بهبود یافته اند، سیستم های دفاعی طبیعی را در برابر این بیماری در خون خود (آنتی بادی) گسترش می دهند. پلاسمای افراد بهبود یافته در درمان تعداد کمی از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ حاد، استفاده شده است و نتایج اولیه نشان می دهد که بهبودی بالینی در ۵ بیمار از ۵ بیمار حاد مبتلا به کووید ۱۹، ایجاد شده است (کاوو، ۲۰۲۰).
» فهرست مطالب:
- مبانی نظری تاثیر کووید۱۹ بر درآمد خانوار و امنیت غذایی
- تامین غذا و ناامنی غذایی
- ویروس کووید-۱۹
- شیوع ویروس کووید-۱۹ در آفریقای شرقی
- اختلالات زنجیره تامین و تاثیر ویروس کووید-۱۹ بر امنیت غذایی
- سیاست دولت های آفریقای شرقی برای کاهش همه گیری ویروس کووید-۱۹
- این فایل در ۱۰ صفحه با منابع کاملا خارجی نگارش شده است.
- کلیه مطالب از مقالات روز دنیا جمع آوری شده است.
- از ۲۰ منبع انگلیسی استفاده شده است و هیچ منبع فارسی در این مقاله وجود ندارد.
- این تحقیق برای استفاده در مقالات، پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری با موضوع تاثیر ویروس کرونا (کووید ۱۹) بر امنیت غذایی و زنجیره تامین گردآوری شده است.
- ترجمه مقالات استفاده شده بسیار روان می باشد.