دانلود پاورپوینت آنافیلاکسی القاشده توسط غذا
تعدادی از غذاها بعنوان مسئول قسمت عظیمی از واکنشهای آلرژی غذایی ایجادشده توسط ایمنوگلوبولین E در نظر گرفته میشوند که شامل: شیر، تخممرغ، بادامزمینی، مغزها، سویا، گندم، ماهی، حلزون صدفدار میباشد. در میان بزرگسالان آمریکایی مبتلا به آلرژی غذایی، پنج آلرژی غذایی رایج عبارتند از: صدف (۲٫۹%)، بادامزمینی (۱٫۸%)، شیر (۱٫۹%)، آجیل درختی (۱٫۲%) و ماهی باله (۰٫۹%).
- این فایل شامل ۲۲ اسلاید می باشد
مطالب ارائه شده در این فایل:
- واکنش نامطلوب به غذاها
- انواع واکنشهای ایمنولوژیک ایجادشده توسط ایمنوگلوبولین E
- * سندرم آلرژی دهانی (OAS) یا سندرم گرده – غذا (PFAS) یا سندرم پروتئین انتقال چربی (LTPS)
- * لاتکس – میوه یا سندرم لاتکس – غذایی
- آنافیلاکسی وابسته به غذای القاشده توسط ورزش
- سندروم آلرژی سیستمیک به نیکل (SNAS)
- واکنشهای غیروابسته به ایمنوگلوبولین E و یا واکنشهای آنتیبادیهای ترکیبشده
- واکنشهای ایجادشده بواسطه سلولها: سندرم انتروکولیت القاشده توسط پروتئینهای غذایی
- هیستامین
- رژیم و فاکتورهای تنظیمکنندهی ایمنی و…