دانلود پاورپوینت آنافیلاکسی القاشده توسط غذا

دانلود پاورپوینت آنافیلاکسی القاشده توسط غذا

دانلود پاورپوینت آنافیلاکسی القاشده توسط غذا

تعدادی از غذاها بعنوان مسئول قسمت عظیمی از واکنش‌های آلرژی غذایی ایجادشده توسط ایمنوگلوبولین E در نظر گرفته می‌شوند که شامل: شیر، تخم‌مرغ، بادام‌زمینی، مغزها، سویا، گندم، ماهی، حلزون صدف‌دار می‌باشد. در میان بزرگسالان آمریکایی مبتلا به آلرژی غذایی، پنج آلرژی غذایی رایج عبارتند از: صدف (۲٫۹%)، بادام‌زمینی (۱٫۸%)، شیر (۱٫۹%)، آجیل درختی (۱٫۲%) و ماهی باله (۰٫۹%).

  • این فایل شامل ۲۲ اسلاید می باشد

 

مطالب ارائه شده در این فایل:

  • واکنش نامطلوب به غذاها
  • انواع واکنش‌های ایمنولوژیک ایجادشده توسط ایمنوگلوبولین E
  • * سندرم آلرژی دهانی (OAS) یا سندرم گرده – غذا (PFAS) یا سندرم پروتئین انتقال چربی (LTPS)
  • * لاتکس – میوه یا سندرم لاتکس – غذایی
  • آنافیلاکسی وابسته به غذای القاشده توسط ورزش
  • سندروم آلرژی سیستمیک به نیکل (SNAS)
  • واکنش‌های غیروابسته به ایمنوگلوبولین E و یا واکنش‌های آنتی‌بادی‌های ترکیب‌شده
  • واکنش‌های ایجادشده بواسطه سلول‌ها: سندرم انتروکولیت القاشده توسط پروتئین‌های غذایی
  • هیستامین
  • رژیم و فاکتورهای تنظیم‌کننده‌ی ایمنی و…

تگ(برچسب): , , , ,

دیگر محصولات مرتبط با این محصول: