دانلود طرح احداث واحد بسته بندی خرما
درخت خرما درمیان ساکنین مناطق خرما خیز، درخت روزی وبرکت نامیده شده و بخش اعظم انرژی مورد نیاز آنان را تامین می کند. بعلاوه، در میان ساکنین سایر نواحی نیز به عنوان یک ماده غذایی خوشمزه و انرژی زا، علاقمندان بسیاری دارد. با عنایت به ترکیبات اصلی خرما، خصوصا میزان موادقندی آن که بطور متوسط بین ٧۵ تا ٨٠ درصد می باشد،به ارزش غذایی آن بیشتر پی می بریم.
هر ١٠٠ گرم خرما (قسمت خوراکی میوه) حدود ٢۴٨ تا ٢۵٢ کالری انرژی تولید می نماید. مقایسه کالری تولیدی این میوه باسایر میوه های تازه، پتانسیل بالای آن رانشان میدهد، بطوریکه می توان آنرا بامیوه های خیلی شیرین و خشک همچون مویز و کشمش بیدانه مقایسه نمود. موادمعدنی موجود درقسمت گوشتی خرما عمدتا شامل پتاسیم، منگنز، آهن، کلسیم، سیلیس و… بوده که نسبت و میزان آن ها بسته به ارقام مختلف، متفاوت است. با این وجود، خرما منبع مهمی برای تامین ویتامین بشمار نرفته و تنها برخی از انواع ویتامین، شامل ویتامین های B و B2 و A6 را دارا می باشد.
- موضوع طرح: بسته بندی خرما
- ظرفیت: پنج هزار تن در سال
- محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استان های جنوبی
- سرمایه گذاری کل: ۲۴۹۴/۵ میلیون ریال
- سهم آورده متقاضی: ۲۵۴/۵ میلیون ریال
- سهم تسهیلات: ۲۲۴۰ میلیون ریال
- میزان اشتغالزایی: ۲۷ نفر
- دوره بازگشـت سرمایه: ده ماه
خرما دارای مصارف بسیارمتنوعی از قبیل تازه خوری (خارک و رطب)، مخلوط با آجیل (انواع خرمای خشک)، استفاده درطبخ برخی از غذاها و دسرهای سنتی (رنگینک، حلوا و…)، بصورت شیره، سس خرما، کمپوت و مربا و… بوده، همچنین مصارف صنعتی آن ازقبیل الکل سازی، تولید اسیدسیتریک، مخمرها، قندمایع (بعنوان ماده اولیه صنایع نوشابه سازی وشکلات وبیسکویت سازی) و… می باشد. بعلاوه برای آن پاره ای خواص طبی نیز متصورند، که شامل تقویت عمومی و رفع درد مفاصل و کوفتگی میباشد.